Konu: o gece
Tekil Mesaj gösterimi
DurumOffline
admin
No Avatar
Uyarı:
Profil detaylarını görmek için üye girişi yapmalısınız

Üyeliğiniz bulunmuyorsa Kayıt ol linkine tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

o gece

Post #1

Merhabalar ben 16 yaşında ve lise son sınıfa giden bir gencim. size başımdan geçen bir olay anlatacağım.benim çok yakın bir ablam var , komşumuzun kızı ama abla diyorum. Benim bütün hayalim hep onunla birlikte olabilmekti. kendileri 8 ay önce başka bir yere taşınmışlardı. Bir gün bana telefon edip, o akşam onlarda kalmamı istemişti. Bende tamam kalırım dedim. Onlara gitmiştim ve gece oldu. İkimiz beraber yatalım deneme bonusu veren yeni siteler dedi. Bende olur dedim ve ikimiz beraber aynı yatakta yattık. Ama benim gözüme hiç uyku girmiyordu. Onu nasıl sikeciğimi düşünüyordum. O artık iyice uyumuştu. Artık içimden kendime bu fırsatı kaçırma dedim. Benimki zaten dimdik olmuştu. ilk baştan götü bana doğruydu ve benimkini onun götüne sürtmeye bonus veren siteler başladım. Ama o hiç anlamıyordu. Biraz sonra uyanmış olmalı götünü benimkine doğru ittirmeye başladı. Bana dönerek hadi işte yanındayım, ne yaparsan yap dedi. Ben hemen onun o taş gibi iri göğüslerini ellemeye başladım. Oda benim taş gibi olmuş 15 cm lik sikimi şortumdan çıkarıp emmeye başladı. Ama bakire olduğunu söylüyordu. https://denemebonusuagst.com Bende birşey olmaz dedim. Hemen onu yatırıp pijamasını çıkardım ve altında beyaz dantelli bir kilodu vardı. onu da çıkartıp o pembecik amını gördüm ve yalamaya başladım. O zevkten dört köşe olmuştu. Bana hadi sok sok artık diye yalvarmaya başladı.Benimkini yavaşça sokmaya başladım ve hemen içine girmişti, artık onu sikiyordum. Hayallerim gerçek olmuştu. Ben tempomu yükselttik çe daha da zevkleniyordu. Ben artık boşalacak gibi olduğumu anlayınca hemen çıkartıp ağzına verdim ve eline alıp 31 çekmeye başlamıştı. Biraz sonra ağzına boşaldım. Bütün yüzü menilerim ile doluydu. Onun çok hoşuna gitmişti. sabaha kadar seviştik ve ben sabah okuluma gittim.Gönderen: selami
24 Ocak 2025, at 17:30
Alıntı